Tidigare föreställningar

Sommarnöjen

Ett sommarnöje. Två par. En mycket, mycket varm sommardag. Gamla relationer och hemligheter gör sig påminda, liksom naturen som rasar utanför. En äkta klimatkomedi!

I en snar framtid tillbringar två par sommaren tillsammans. Det brukar vara trevligt. Men denna heta sommar tycks aldrig ta slut. Utanför sommarnöjet rasar naturen i protest, samhället kollapsar och när det är som allra hetast hälsar det förflutna på. Vänskapen sätts på spel och hemliga tankar kommer till ytan. Vilken värld kommer vännerna att återvända till när sommaren tar slut? Om den tar slut. Det finns inget som tyder på att det någonsin kommer att bli svalare, denna heta och livade dag. Och vems är egentligen felet?

Regi: Erik Ståhlberg
Manus: Håkan Johnsson
Skådespelare: Anna Persson, Josephine Bauer, 
Pelle Bolander och Patrik Dufwa, Lars-Magnus LarssonVanligt Folk


En vansinnigt klok revy! En revy med det mänskliga som drivkraft, det poetiska och filosofiska som vind i seglen gör vi ett harsprång in i det vanvettiga, i ett halsstarrigt tidevarv….

Vi vill ställa människan i centrum av det samhälle som tappat tron på sin kollektiva kraft till gemenskap och sammanhållning. Och vill ge henne människovärdet tillbaka. Med våra erfarenheter i såväl den klassiska revyn såväl som den politiska, vill vi bjuda på ett språk som förenar det vardagliga med det absurda, på gränsen till den stora sorgen…

Regi: Erik Ståhlberg
Manus, text och musik: Håkan Johnsson
Koreografi: Peter Svenzon
Skådespelare: Jill Ung, Lars Magnus Larsson, Viktoria Folkesson, Josephine Bauer, Erik Ståhlberg, Anneli Abrahamsson, Kim Lantz
Musiker: Per Johansson, Viktor Lundin, Ossian Ward, Niklas Robertsson

Kreativ entreprenör vill se fler samarbeten  Göteborgs Posten, 13 augusti, 2017
Bauer bygger bastanta broar Göteborg Direkt, 19 februari 2017
Teater Bauer tar tempen på Göteborg Göteborgs Posten, 4 mars 2017


Fotograf: Per Nadén